sumber

Ini ialah ruangan untuk saya kongsikan semua tool, software, ebook dan juga courses yang saya sendiri guna dalam menjalankan bisnes saya. Pautan yang terdapat dalam artikel ialah pautan affiliate yang mana jika anda membuat pembelian melalui pautan tersebut, saya akan mendapat komisen. Jangan risau, anda tidak akan bayar lebih kerana komisen yang saya dapat dibayar oleh syarikat tersebut. Support blog ini dengan membeli menggunakan pautan affiliate saya!

serverfreak logo

WEBHOSTING TERBAIK NO. 1 DI MALAYSIA - SERVERFREAK

Saya guna webhosting dari  SERVERFREAK untuk semua blog saya. Saya cadang anda pun sama. Sumpah puas hati tau.

Saya boleh kata SERVERFREAK ada customer service yang terbaik sebab diorang beroperasi 24 jam, 365 hari. Kalau tiba-tiba website, anda boleh chat sahaja mereka walaupun pukul 3 pagi!

Website anda pun akan jadi laju gila sebab hosting powered by LITESPEED. Stabil pulak tu.

Satu lagi yang paling best, SERVERFREAK ada jaminan pulangan wang dalam tempoh 30 hari. Anda boleh cuba dulu untuk 30 hari, kalau tak ngam boleh claim jaminan ni. Senang hati kan?

Kalau pasal harga jangan cakap la… Bukan harga ‘mampu tengok’ tapi harga mampu milik! Kalau nak compare  produk dan servis yang kita dapat dengan harga yang kita bayar, memang berbaloi sangat-sangat.

So kalau anda nak serious buat duit dengan blogging, saya cadang anda gunakan webhosting dari SERVERFREAK. Confirm puas hati.

register canva pro here

CANVA PRO - PLATFORM GRAFIK DAN DESIGN PALING MANTAP DAN MESRA BEGINNERS.

Kalau korang nak tahu, saya ni sebenarnya langsung takde kelulusan dalam bidang graphic design. Saya tak pernah masuk mana-mana course graphic design pun sebelum ni.

Tapi, semua kerja-kerja berkenaan grafik dan design macam cipta logo, infrografik, edit gambar, buat design t-shirt, bisnes kad, dan juga edit video.

Guna apa?

Guna CANVA PRO lah!

CANVA PRO sangat mudah ya. Bayangkanlah saya yang tak kreatif ni pun boleh guna, inikan pula anda semua. Serious tak susah tau, drag & drop sahaja. Kerja grafik dan design menjadi sangat pantas dan tidak stress langsung!

Canva menyediakan plan PERCUMA yang sudah cukup untuk menghasilkan kerja grafik yang cantik. Tak perlu bayar pun. Tapi sebab saya suka guna features berbayar macam background remover dan lain-lain jadi saya pun langgan plan tahunan iaitu RM249.90 setahun.

KLIK LINK INI UNTUK MENCUBA CANVA PRO SECARA PERCUMA SELAMA 30 HARI!

P/s: Jangan lupa jengah di bahagian blog saya sebab saya ada kongsikan berbagai cara untuk buat duit dengan CANVA